Joey Holthaus (1979) is een ervaren concept designer, illustrator en kunstenaar. Het werkgebied van zijn bedrijf Haus of Joey is Interieur & Design, Grafisch Ontwerp en Illustratie.

Of het nu gaat om kleine privéopdrachten of een toewijding voor grotere bedrijven, Joey gaat met zijn ervaring, talent en enthousiasme een missie aan die verder gaat dan de vervulling. Sinds de start van Haus of Joey in 2011 komen klanten uit talloze plaatsen, zakelijke culturen en disciplines. Ook binnen deze diverse mix van opdrachten behoudt Joey een uitgesproken persoonlijkheid en manier van illustreren die aansluiten bij de wensen van zijn opdrachtgever. Als beeldkunstenaar is hij je “mindtranslator”. Van onderzoek van het product, merk of bedrijf tot de concepten van representatie tot het uiteindelijke totaalbeeld. Bij elke stap zal hij je ontwerper, analysator, adviseur, presentator, projectmanager en de juiste artiest zijn om je geest te vertalen.

Voor een man met zoveel plaatsen om te zijn, heeft Joey een solide basis van zelfvertrouwen en kalmte opgebouwd door op te groeien met een loyale groep vrienden op het platteland van Nederland. De dagen die hij met zijn vrienden doorbrengt, betekent voor Joey een roes van inspiratie, een gevoel van oprechtheid en oprechte interesse. Voor Joey zijn quality time doorbrengen zonder de drukte van het dagelijks leven en loyaliteit zeer belangrijke waarden die doorwerken in zijn werk als kunstenaar.

Een kenmerk van Joey is zijn rustige, maar enthousiaste benadering bij het maken van illustraties/afbeeldingen die de onderneming volbrengen. Joey neemt ons mee in het verhaal van een bedrijf of persoonlijk hoogtepunt met de simpele geneugten van een perfecte illustratie die het verhaal versterkt dat verteld moet worden. De illustraties van Joey leggen de essentie van je missie vast en brengen de boodschap over op een manier die iedereen leuk zal vinden.

Joey Holthaus