Privacyverklaring (CA)

Deze privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd op 08/07/2020, laatst gecontroleerd op 08/07/2020, en is van toepassing op burgers van Canada.

In deze privacyverklaring leggen we uit wat we doen met de gegevens die we over u verkrijgen via https://www.hausofjoey.com. Wij raden u aan deze verklaring zorgvuldig te lezen. Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen van de privacywetgeving. Dat betekent onder andere dat:

  • wij duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring;
  • wij streven ernaar onze verzameling van persoonsgegevens te beperken tot enkel de persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor legitieme doeleinden;
  • wij u eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;
  • wij passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • wij uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

Als u vragen heeft of precies wilt weten welke gegevens wij van u bewaren, neem dan contact met ons op.

1. Purpose and categories of data

Categories of personal information to be collected and the purpose for which the categories shall be used.

1.1 We use your data for the following purpose:

Contact – door middel van telefoon, post, e-mail en/of webformulieren

The following categories of data is collected

  • Een voor- en achternaam
  • Accountnaam of alias
  • Een thuis- of ander fysiek adres, inclusief straatnaam en naam van een stad of dorp
  • een e-mail adres
  • Een telefoonnummer
  • IP-adres

1.2 We use your data for the following purpose:

Betalingen

The following categories of data is collected

  • Een voor- en achternaam
  • Accountnaam of alias
  • Een thuis- of ander fysiek adres, inclusief straatnaam en naam van een stad of dorp
  • een e-mail adres
  • Een telefoonnummer
  • IP-adres

1.3 We use your data for the following purpose:

Een account registreren

The following categories of data is collected

  • Een voor- en achternaam
  • Accountnaam of alias
  • Een thuis- of ander fysiek adres, inclusief straatnaam en naam van een stad of dorp
  • een e-mail adres
  • Een telefoonnummer
  • IP-adres

1.4 We use your data for the following purpose:

Nieuwsbrieven

The following categories of data is collected

  • Een voor- en achternaam
  • Accountnaam of alias
  • Een thuis- of ander fysiek adres, inclusief straatnaam en naam van een stad of dorp
  • een e-mail adres
  • Een telefoonnummer
  • IP-adres

1.5 We use your data for the following purpose:

Om service te bieden voor diensten of producten te die een klant wil kopen of heeft gekocht

The following categories of data is collected

  • Een voor- en achternaam
  • Accountnaam of alias
  • Een thuis- of ander fysiek adres, inclusief straatnaam en naam van een stad of dorp
  • een e-mail adres
  • Een telefoonnummer
  • IP-adres

1.6 We use your data for the following purpose:

Om te kunnen voldoen aan wettelijke verplichtingen

The following categories of data is collected

  • Een voor- en achternaam
  • Accountnaam of alias
  • Een thuis- of ander fysiek adres, inclusief straatnaam en naam van een stad of dorp
  • een e-mail adres
  • Een telefoonnummer
  • IP-adres

1.7 We use your data for the following purpose:

Het verzamelen en analyseren van statistieken voor website verbetering

The following categories of data is collected

  • Een voor- en achternaam
  • Accountnaam of alias
  • Een thuis- of ander fysiek adres, inclusief straatnaam en naam van een stad of dorp
  • een e-mail adres
  • Een telefoonnummer
  • IP-adres

2. Delen met andere partijen

Wij delen geen gegevens met derden.

We geven persoonlijke informatie vrij als we door de wet of door een gerechtelijk bevel verplicht zijn, in reactie op een wetshandhavingsinstantie, voor zover dit is toegestaan op grond van andere wettelijke bepalingen, om informatie te verstrekken, of voor een onderzoek naar een zaak die verband houdt met de openbare veiligheid.

3. Hoe we omgaan met Do Not Track signalen

Onze website reageert op en ondersteunt het Do Not Track (DNT) header request veld. Als u DNT in uw browser inschakelt, worden deze voorkeuren aan ons doorgegeven in de HTTP-request header en zullen we uw surfgedrag niet volgen.

4. Cookies

Onze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies verwijzen wij u naar onze Cookieverklaring op onze Cookieverklaring (CA) webpagina. 

5. Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens, dat de toegang tot de gegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

6. Websites van derden

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

7. Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent. Bovendien zullen wij u waar mogelijk ook actief op de hoogte brengen.

8. Inzage en wijzigen van je gegevens

Als u vragen heeft of wilt weten welke persoonlijke gegevens wij over u hebben, neem dan contact met ons op. Zorg ervoor dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we er zeker van kunnen zijn dat we geen gegevens van de verkeerde persoon wijzigen of verwijderen. Wij zullen de gevraagde informatie alleen verstrekken na ontvangst van een verifieerbaar verzoek van de consument. U kunt contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

8.1 U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonlijke gegevens

  1. U kunt een verzoek indienen voor toegang tot de gegevens die wij over u verwerken.
  2. U kunt een overzicht opvragen, in een gangbaar formaat, van de gegevens die wij over u verwerken.
  3. u kunt verzoeken om correctie of verwijdering van de gegevens als deze onjuist of niet meer relevant zijn. In voorkomend geval wordt de gewijzigde informatie doorgegeven aan derden die toegang hebben tot de betreffende informatie.
  4. U hebt het recht om uw toestemming te allen tijde in te trekken, met inachtneming van wettelijke of contractuele beperkingen en een redelijke kennisgeving. U wordt op de hoogte gebracht van de gevolgen van een dergelijke intrekking.
  5. U heeft het recht om een probleem in verband met het niet naleven van PIPEDA onder de aandacht te brengen bij onze organisatie en, als het probleem niet is opgelost, bij het kantoor van de Canadese Privacycommissaris.
  6. Wij zullen toegang geven tot persoonlijke informatie in een alternatief formaat aan een persoon met een zintuiglijke handicap die recht heeft op toegang tot persoonlijke informatie in het kader van PIPEDA en die verzoekt om deze informatie in het alternatieve formaat door te sturen indien (a) er reeds een versie van de informatie in dat formaat bestaat; of (b) de omzetting ervan in dat formaat redelijk en noodzakelijk is om het individu in staat te stellen zijn rechten uit te oefenen.

9. Kinderen

Onze website is niet ontworpen om kinderen aan te trekken en het is niet onze bedoeling om persoonlijke gegevens te verzamelen van kinderen onder de leeftijd die toestemming vereist in het land waar ze wonen. Wij vragen daarom dat kinderen onder de leeftijd die toestemming vereist geen persoonlijke gegevens aan ons doorgeven.

10. Contactinformatie

Haus Of Joey
Stadhoudersstraat 12,
6828 SL Arnhem
Nederland
Website: https://www.hausofjoey.com
Email: info@hausofjoey.com
Toll free phone number: 0633052979

Telefoonnummer: 0633052979

We hebben een contactpersoon aangesteld voor het beleid en de praktijken van de organisatie en naar wie klachten of vragen kunnen worden doorgestuurd:
Joey Holthaus,
Stadhoudersstraat 12, 6828 SL Arnhem

Bijlage

WooCommerce

Deze voorbeeldtekst bevat de basisbeginselen over welke persoonsgegevens je winkel mogelijk verzamelt, opslaat en deelt, evenals wie mogelijk toegang heeft tot deze gegevens. Afhankelijk van welke instellingen zijn ingeschakeld en welke aanvullende plugins worden gebruikt, kan de specifieke informatie, die door jouw winkel wordt gedeeld, verschillen. We raden je aan om een jurist om advies te vragen wanneer je besluit welke informatie je wilt opnemen in je privacybeleid.

We verzamelen informatie over je tijdens het afrekenproces in onze winkel.

Wat we verzamelen en opslaan

Wanneer je onze site bezoekt, verzamelen we de volgende gegevens:
  • Door jou bekeken producten: we gebruiken deze gegevens bijvoorbeeld om producten aan je te tonen die je recentelijk hebt bekeken
  • Locatie, IP-adres en browsertype: we gebruiken deze gegevens om belastingtoeslagen en verzendkosten te berekenen
  • Verzendadres: we vragen je om deze gegevens in te vullen, zodat we bijvoorbeeld de verzendkosten kunnen berekenen voordat je een bestelling plaatst en om de bestelling vervolgens naar je te verzenden!
We gebruiken cookies ook om producten in je winkelmand op te slaan terwijl je door onze site bladert.

Opmerking: je kunt je cookiebeleid gedetailleerd beschrijven en hier een link naar dat gedeelte toevoegen.

Wanneer je producten bij ons aanschaft, vragen we je om informatie te verstrekken, waaronder je naam, factuuradres, verzendadres, e-mailadres, telefoonnummer, creditcard-/betalingsgegevens en optionele accountgegevens, zoals een gebruikersnaam en wachtwoord. We gebruiken deze informatie voor de volgende doeleinden:
  • Om je informatie toe te sturen over je account en bestelling
  • Om te reageren op je aanvragen, waaronder restituties en klachten
  • Om betalingen te verwerken en fraude te voorkomen
  • Om je account voor onze winkel in te stellen
  • Om te voldoen aan wettelijke verplichtingen, zoals het berekenen van belasting
  • Om ons winkelaanbod te verbeteren
  • Om marketingberichten naar je te sturen, als je hiervoor kiest
Als je een account aanmaakt, worden je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer gebruikt om de afrekengegevens automatisch in te vullen bij toekomstige bestellingen. Over het algemeen slaan we informatie over u op zolang we deze nodig hebben voor het doel waarvoor we deze verzamelen en gebruiken. We zijn niet wettelijk verplicht deze te bewaren. We bewaren bestelinformatie bijvoorbeeld XXX jaar voor belasting- en boekhoudingsdoeleinden. Tot deze informatie behoort je naam, e-mailadres, en factuur- en verzendadres. Wij zullen ook reacties of beoordelingen opslaan, indien je deze achterlaat.

Wie van ons team heeft toegang

Leden van ons team hebben toegang tot de informatie die je bij ons hebt opgegeven. Zowel Beheerders als Winkelmanagers hebben bijvoorbeeld toegang tot:
  • Bestellingsinformatie, zoals de aangeschafte producten, de datum van aanschaf en het bezorgadres, en
  • Klantinformatie, zoals jouw naam, e-mailadres, verzend- en betaalinformatie.
Onze teamleden hebben toegang tot deze informatie om bestellingen te voltooien, te behandelen, terugbetalingen te doen en om jou te ondersteunen.

Wat we delen met anderen

In dit gedeelte moet je vermelden met wie je gegevens deelt en met welk doel. Hiertoe kan onder andere het volgende behoren: analyse, marketing, gateways voor betaling, bezorgservices en embeds van derden.

We delen informatie met derden die ons helpen onze bestellings- en winkelservices aan te bieden, zoals:

Betalingen

In deze subsectie moet je vermelden welke betalingsverwerker van derden je gaat gebruiken voor betalingen op je site, aangezien hier klantgegevens aan gebonden kunnen zijn. We hebben PayPal als voorbeeld toegevoegd, maar je zult deze moeten verwijderen als je geen gebruikmaakt van PayPal.

We accepteren betalingen via PayPal. Bij het verwerken van betalingen worden sommige gegevens overgedragen aan PayPal. Hiertoe behoort informatie die noodzakelijk is om de betaling te verwerken of ondersteunen, zoals het totaalbedrag van de aankoop en factuurgegevens. Bekijk het Privacybeleid voor PayPal-services voor meer details.

Really Simple SSL

Really Simple SSL and Really Simple SSL-addons verwerken geen persoonlijk herleidbare informatie, dus de AVG is niet van toepassing op het gebruik van deze plugins op de website; je kunt ons privacybeleid hier vinden.